Gersonius Zonweringen: Kwaliteit, service en betrouwbaarheid.

Gersonius Zonweringen is een bedrijf dat zich bezig houdt met het leveren, adviseren en monteren van zonweringen, rolluiken, raamdecoratie, horren, garagedeuren, terrasoverkappingen en parasols.

Dit doen wij anders dan u gewend bent bij een "normaal" zonweringbedrijf. Wij hebben namelijk geen showroom die u kunt bezoeken, maar wij werken met een mobiele showroom. Dit in de vorm van een 7 meter lange bus die geheel ingericht is met alle soorten zonweringen en raamdecoratie.

Met deze bus komen wij (door de hele regio) op afspraak bij onze klanten. Wij laten dan tijdens ons bezoek de beschikbare producten zien, maar bekijken ook direct de situatie ter plekke, nemen de juiste maten op, laten doeken of stoffen zien en kunnen daardoor meteen een prijsopgave achterlaten gericht op uw specifieke situatie.

Dit alles is natuurlijk kosteloos en geheel vrijblijvend!

Het voordeel van dit unieke systeem is dat het u veel tijd bespaart omdat steeds op en neer rijden naar de winkel niet nodig is. Daarnaast bent u niet gebonden aan de reguliere openingstijden omdat wij ook 's avonds en op zaterdag langs komen. Gersonius Zonweringen richt zich met deze service op de particuliere markt, alsmede op de kleine projectmatige markt.

Alle producten worden exact op maat gemaakt, tegen concurrerende prijzen.
De montage gebeurt uiteraard vakbekwaam.